Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Aydın Aytepe Yangın : Aydin Da Bulunan Aytepe Ormalik Alanini Yakacaklardi Son Dakika : Di̇di̇m çamlik mahallesi̇nde satilik 4+1 açik mutfakli müstaki̇l vi̇lla.

Aydın Aytepe Yangın : Aydin Da Bulunan Aytepe Ormalik Alanini Yakacaklardi Son Dakika : Di̇di̇m çamlik mahallesi̇nde satilik 4+1 açik mutfakli müstaki̇l vi̇lla.. X factor star işığı, her pazartesi kanal d ekranlarında sizlerle.resmi i̇nternet sitesi: Aydın'ın efeler ilçesinde merkezi konumda yer alan ormanlık alanda çıkan yangını söndürme çalışmaları devam ediyor. Aydın'ın efeler ilçesinde çıkan yangın rüzgarın da şiddeti ile büyürken itfaiye ekipleri ve çevredeki vatandaşların yoğun çabası ile kontrol altına alınırken, bölgede soğutma çalışmaları devam ediyor. Hayali bile güzel ama aklıma aytepe'deki atıl teleferik bile kullanım dışına bırakılmışken tramvayın adını bile anmak tam bir ütopya olduğu geliyor. Aytepe'de korkutan yangın kontrol altına alındı.

Aydın'ın efeler ilçesinde çıkan yangın rüzgarın da şiddeti ile büyürken itfaiye ekipleri ve çevredeki vatandaşların yoğun çabası ile kontrol altına alınırken, bölgede soğutma. X factor star işığı, her pazartesi kanal d ekranlarında sizlerle.resmi i̇nternet sitesi: Aydın'ın efeler ilçesinde çıkan yangın rüzgarın da şiddeti ile büyürken itfaiye ekipleri ve çevredeki vatandaşların yoğun çabası ile kontrol altına alınırken, bölgede soğutma çalışmaları devam ediyor. Edinilen bilgiye göre, ilçe merkezinde aytepe mevkiindeki. Alandan yükselen dumanları gören vatandaşlar durumu itfaiye ekiplerine bildirdi.

Aytepe Mesire Alaninda Yangin Cikti
Aytepe Mesire Alaninda Yangin Cikti from www.aydinhedef.com.tr
Aydın'ın efeler ilçesinde çam ağaçlarının bulunduğu alanda çıkan yangın söndürüldü. Aytepe'de korkutan yangın kontrol altına alındı. Söndürülmeden atılan izmarit, aydın ı duman altında bıraktı. Aytepe'de korkutan yangın kontrol altına alındı. Ekipler alevleri kontrol altına almak için büyük çaba sarf ediyor. Aytepe'de korkutan yangın kontrol altına alındı aydın'ın efeler ilçesinde çıkan ve rüzgarın da şiddeti ile büyüyen yangın, itfaiye ekipleri ve çevredeki vatandaşların yoğun. Olay, aydın'ın efeler ilçesinde meydana geldi. Aydın'ın efeler ilçesinde merkezi konumda yer alan ormanlık alanda çıkan yangını söndürme çalışmaları devam ediyor.

Rektörlüğünde bulunduğu zafer mahallesi aytepe mevkindeki adü merkez kampüsünde, şehir merkezinden görülen yoğun siyah bulutlar aydın'da korku yarattı.

Aytepe'de korkutan yangın kontrol altına alındı. Alevlerin rüzgarın etkisiyle yayılmaya devam ettiği belirtildi. Edinilen bilgiye göre, ilçenin can damarlarından olan aytepe mesire alanındaki ormanlık alanda henüz. Aydın takımları bal'da kaybetti pazartesi, 13 kasım 2017 grup, sekizinci hafta karşılaşmalarında aydın takımları bozdoğan belediyespor, kuşadasıspor ve sökespor rakiplerine mağlup oldu. Aydın'ın efeler ilçesinde merkezi konumda yer alan ormanlık alanda çıkan yangını söndürme çalışmaları devam ediyor. Olay, aydın'ın efeler ilçesinde meydana geldi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve orman bölge müdürlüğü ekibi sevk edildi. Aytepe mevkisinde çam ağaçlarının bulunduğu alanda henüz belirlenemeyen nedenden dolayı yangın çıktı. Bölgede soğutma çalışmaları devam ediyor. Şehir merkezinden siyah dumanlar görülmeye başladı. Olay, aydın'ın efeler ilçesinde bulunan aytepe mesire alanı yakınlarında saat 16:30 sıralarında meydana geldi. Aydın'ın efeler ilçesinde bulunan yeşil vadi ismi ile bilinen aytepe mevkiindeki kanyonda bir anda dumanlar yükseldi. Bu nedenle konum olarak görmeden telefon ile önkayıt yaptırırken dikkatli olunuz.

Şehir merkezinden kolayca görülebilen siyah dumanlar vatandaşları tedirgin etti. Olay, aydın'ın efeler ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ilçenin can damarlarından olan. Yıllarca aydın'ı gerek tbmm'de gerekse ulusal platformlarda temsil eden vekillerimiz, iş adamlarımız ve bürokratlarımız bir hizmet getirilmesi söz konusu olduğunda ağız. Aydın i̇l emniyet müdürlüğü narkotik suçlarla mücadele şube müdürlüğünün gece yarısı gerçekleştirdiği operasyonda yakalanan otomobilin bagajındaki bavuldan 10 kilogram metamfetamin çıktı.

Aytepe Mesire Alaninda Yangin Cikti
Aytepe Mesire Alaninda Yangin Cikti from www.aydinhedef.com.tr
Aydın'da aytepe mesire alanı yolunda yangın meydana geldi. Aydın'ın efeler ilçesinde çam ağaçlarının bulunduğu alanda çıkan yangın söndürüldü. Aydın'ın efeler ilçesinde çıkan yangın rüzgarın da şiddeti ile büyürken itfaiye ekipleri ve çevredeki vatandaşların yoğun çabası ile kontrol altına alınırken, bölgede soğutma. Umurbey mahallesi aytepe mevkiinde çamlık alanda yangın çıktı. Edinilen bilgiye göre, ilçenin can damarlarından olan aytepe mesire alanındaki ormanlık alanda henüz bilinmeyen. X factor star işığı, her pazartesi kanal d ekranlarında sizlerle.resmi i̇nternet sitesi: Bölgede soğutma çalışmaları devam ediyor. Aydın takımları bal'da kaybetti pazartesi, 13 kasım 2017 grup, sekizinci hafta karşılaşmalarında aydın takımları bozdoğan belediyespor, kuşadasıspor ve sökespor rakiplerine mağlup oldu.

Aydın'ın efeler ilçesinde çıkan yangın rüzgarın da şiddeti ile büyürken itfaiye ekipleri ve çevredeki vatandaşların yoğun çabası ile kontrol altına alınırken, bölgede soğutma çalışmaları devam ediyor.

Alevlerin rüzgarın etkisiyle yayılmaya devam ettiği belirtildi. Ayrıca yurdumuz, büyükşehir belediyesi otobüs ve minibüs güzergâhlarına yakın olup, öğrencilerimiz toplu taşıma araçları ile. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve orman bölge müdürlüğü ekibi sevk edildi. Adü merkez kampüsünde çıkan yangın paniğe neden oldu. Vatandaşların ihbarı ile aydın itfaiyesinin zamanda müdahale ettiği yangının kampüsün alt kısmı olan zindan deresinde. Aytepe'de korkutan yangın kontrol altına alındı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye çok sayıda polis, itfaiye ve 112 acil sağlık ekibi sevk edildi. Alınan bilgiye göre, bir kişi, aytepe mesire alanı yakınlarında bulunan uçuruma çıkarak intihar edeceğini söyledi. X factor star işığı, her pazartesi kanal d ekranlarında sizlerle.resmi i̇nternet sitesi: Ekipler alevleri kontrol altına almak için büyük çaba sarf ediyor. Zafer mahallesi aytepe mevkiinde adü merkez kampüsünde yangın çıktı. Olay, aydın'ın efeler ilçesinde bulunan aytepe mesire alanı yakınlarında saat 16:30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, ilçe merkezinde aytepe mevkiindeki.

Yıllarca aydın'ı gerek tbmm'de gerekse ulusal platformlarda temsil eden vekillerimiz, iş adamlarımız ve bürokratlarımız bir hizmet getirilmesi söz konusu olduğunda ağız. Alınan bilgiye göre, ormanlık alanda henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Aytepe'de korkutan yangın kontrol altına alındı. X factor star işığı, her pazartesi kanal d ekranlarında sizlerle.resmi i̇nternet sitesi: Şehir merkezinden siyah dumanlar görülmeye başladı.

Aytepe De Buyuk Yangin
Aytepe De Buyuk Yangin from ajansaydin.com
Yıllarca aydın'ı gerek tbmm'de gerekse ulusal platformlarda temsil eden vekillerimiz, iş adamlarımız ve bürokratlarımız bir hizmet getirilmesi söz konusu olduğunda ağız. Aydın takımları bal'da kaybetti pazartesi, 13 kasım 2017 grup, sekizinci hafta karşılaşmalarında aydın takımları bozdoğan belediyespor, kuşadasıspor ve sökespor rakiplerine mağlup oldu. Alandan yükselen dumanları gören vatandaşlar durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Edinilen bilgiye göre, henüz bilinmeyen bir sebeple mesire alanında yangın çıktı. Ayrıca yurdumuz, büyükşehir belediyesi otobüs ve minibüs güzergâhlarına yakın olup, öğrencilerimiz toplu taşıma araçları ile. Aytepe'de korkutan yangın kontrol altına alındı aydın'ın efeler ilçesinde çıkan ve rüzgarın da şiddeti ile büyüyen yangın, itfaiye ekipleri ve çevredeki vatandaşların yoğun. Şehir merkezindeki ormanlık alanda yangın çıktı aydın'ın efeler ilçesinde merkezi konumda yer alan ormanlık alanda çıkan yangını söndürme çalışmaları devam ediyor. Aydın'ın efeler ilçesinde çıkan yangın rüzgarın da şiddeti ile büyürken itfaiye ekipleri ve çevredeki vatandaşların yoğun çabası ile kontrol altına alınırken, bölgede soğutma çalışmaları devam ediyor.

Edinilen bilgiye göre, ilçenin can damarlarından olan aytepe mesire alanındaki ormanlık alanda henüz.

Edinilen bilgiye göre, henüz bilinmeyen bir sebeple mesire alanında yangın çıktı. Alınan bilgiye göre, ormanlık alanda henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Şehir merkezinden kolayca görülebilen siyah dumanlar vatandaşları tedirgin etti. Şehir merkezinden siyah dumanlar görülmeye başladı. Bölgeye aydın büyükşehir belediyesi i̇tfaiye daire başkanlığı ve aydın su ve kanalizasyon i̇daresi'ne (aski̇) bağlı ekipler ile orman i̇şletme müdürlüğü ekipleri. Edinilen bilgiye göre, ilçenin can damarlarından olan aytepe mesire alanındaki ormanlık alanda henüz bilinmeyen. Olay, aydın'ın efeler ilçesinde meydana geldi. Yangın kısmen kontrol altına alınırken, yangının çıkış sebebinin çöplük alanda lastik yakımı sırasında meydana geldiği öğrenildi. Aytepe'de korkutan yangın kontrol altına alındı. Zafer mahallesi aytepe mevkiinde adü merkez kampüsünde yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ve orman bölge müdürlüğü ekibi sevk edildi. Bölgede soğutma çalışmaları devam ediyor. Aydın'ın efeler ilçesinde çıkan yangın rüzgarın da şiddeti ile büyürken itfaiye ekipleri ve çevredeki vatandaşların yoğun çabası ile kontrol altına alınırken, bölgede soğutma çalışmaları devam ediyor.

Edinilen bilgiye göre, ilçenin can damarlarından olan aytepe mesire alanındaki ormanlık alanda henüz bilinmeyen aydın yangın. Bölgede soğutma çalışmaları devam ediyor.